28/10/11

ANIVERSARI ASSEMBLEA DE CATALUNYA 07/11/11

El proper dia 7 de novembre farà 40 anys de la creació de l’Assemblea de Catalunya i, per commemorar-ho i recordar que alguns dels seus punts programàtics encara no s’han assolit, l’Assemblea Nacional Catalana organitza un acte, el mateix dia 7, a les 8 del vespre, a la mateixa església de Sant Agustí, de Barcelona, on es va fer aquell acte fundacional.

Us demanem que feu els possibles per assistir a aquest acte i ajudar-nos a omplir l’església, que pot acollir unes mil persones.

Encara no està del tot tancat, però el programa d’aquest acte serà el següent:

- conferència sobre el paper de l’Assemblea de Catalunya en la transició, a càrrec del professor Antoni Batista, autor del llibre “La gran conspiració”, probablement el relat més fidel del que va ser i representar l’Assemblea de Catalunya.

- taula rodona amb la participació d’algunes de les persones que foren protagonistes en l’Assemblea de Catalunya (Jordi Carbonell, Ricard Lobo, Xavier Folch, Miquel Sellarès, Blanca Serra,...)

- lectura del Manifest d’adhesió a l’acte i de reivindicació de la feina que encara tenim pendent: l’aprofundiment democràtic i l’exercici de l’autodeterminació.

- Cant dels Segadors

Us hi esperem a tots!

És el nostre primer gran acte i cal que omplim l’església de Sant Agustí.

El Secretariat nacional de l’ANC (en fase constituent)

3 comentaris:

  1. ¿Per què organitza l'acte l' Assemblea Nacional Catalana? No seria més lògic que els supervivents de la AC l'organitzessin com han fet en una altra ocasió?. O és que tot s'explica en clau properes eleccions?

    ResponElimina
  2. Supervivents i hereus, vet aquí la resposta si mires la notícia del dia 7

    ResponElimina