31/8/11

COMMEMORACiÓ DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

ARBÚCIES PER LA INDEPENDÈNCIA

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

10 de setembre de 2011, a 2/4 de 10 del vespre a la plaça de la Vila

Presentació de l’acte: Quim Masferrer i Josep Riumalló

Projecció de la Declaració fundacional de l’ANC

amb Joel Joan, Rosa Calafat, Mª Mercè Roca, i altres (8’)

Projecció de Somniem, recordant la manifestació del 10J, de Lluís Danés amb una idea de Lluís Llach i participació de

Albert Om, Mercè Pons, Heribert Barrera Xavier Grasset, Toni Albà, Joan Fortuny, Jordi Pujol, Magda Oranich, Josep Mª Àlvarez, Eloi Vila, Toni Soler, Xavi Torres, Francesc Ribera “Titot”, Muriel Casals, Lluís Soler, Clara Segura, Lloll Bertran, Eduard Estivill, Tortell Poltrona, Joan Rigol, Justo Molinero, Gerard Quintana, Pere Tàpies, Màrius Serra, Montserrat Carulla, Jordi Basté, Cesc Freixes, Marc Parrot (4’)

Lectura del MANIFEST d’Arbúcies per la Independència,

amb els suport unitari dels grups polítics representatius a la Vila.

Lectura del text del periodista A. Sieber presentat com annex a l’Apel·lació del 14 d’abril de 1945 davant les Nacions Unides

Commemoració del 40è aniversari del discurs I AM A CATALAN de Pau Casals a la seu de l’Organització de Nacions Unides(New York)

Recital de 4 poemes patriòtics a càrrec de Marta i Daniel Martí

Actuació musical: pendent de confirmar

Cloenda a càrrec de

Miquel Strubell i Trueta

del secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana

2 comentaris:

 1. Benvolgudes i benvolguts,

  Arriba un any més la Diada Nacional de Catalunya, jornada per a la memòria de la pèrdua de les nostres llibertats nacionals i per a la reivindicació de llur recuperació.

  Per seguir lluitant i treballant perquè aquesta sigui una de les darreres Diades abans de l'assoliment de la nostra independència, us convoquem a un seguit d'actes per al cap de setmana dels dies 10 i 11.

  Dia 10 al capvespre, al Fossar de les Moreres.

  Dia 10 a la nit, a diversos punts del territori, Marxa de les Torxes.

  Dia 11 durant tot el dia, a l'Arc de Triomf, parada informativa a la Mostra d'Entitats
  (Estand 38 - ANC)
  Us demanem la vostra disponibilitat per poder fer dos torns a l'Arc de Triomf, des de les 10 hores del matí fins a les 20 hores del vespre. Podeu confirmar la vostra assistència com a voluntaris en aquest enllaç:
  http://www.doodle.com/9hx6ukt8649fh4i3

  Dia 11, a la tarda, dins el marc de la Mostra d’Entitats:
  - A la carpa 5, de 17:30 a 18:00: PRESENTACIÓ DE L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA, amb l'Àngels Folch i en Miquel Strubell.
  - A la carpa 3, de 17:45 a 18:45: DEBAT SOBRE 'ELS PROJECTES, LES ACCIONS', amb la participació d'en Pere Pugès i Dorca.

  Dia 11 a la tarda, a la Plaça Urquinaona, manifestació unitària sota el lema 'Som una Nació. Volem Estat propi'.
  El Secretariat nacional proposa que totes les assemblees territorials, constituïdes o en fase de constitució, convoquin els seus membres en un punt concret proper a l’encapçalament de la manifestació unitària (plaça d’Urquinaona) i portin una pancarta amb el nom de la seva assemblea 'municipi per la independència' (des de la comissió d’Organització del Secretariat se n’han demanat per a diversos municipis, per garantir la unitat de disseny). Els qui no tingueu assemblea constituïda us demanem que us integreu al grup de l’assemblea que us sigui més propera. A la parada del passeig de Sant Joan trobareu samarretes de l’ANC que poden ajudar a incrementar l’efecte de la nostra presència a la manifestació. En tot cas, penseu que es tracta de començar a fer-nos visibles en actes unitaris però des de la modèstia que hem de tenir en una etapa constituent com en la que estem.

  Els qui vulgueu assistir a les manifestacions previstes en d’altres capitals catalanes, us demanem que us poseu en contacte amb els responsables de l’ANC al vostre territori per conèixer els detalls.

  Finalment, us adjuntem el text de la convocatòria a la manifestació unitària de la tarda a Barcelona, que trobareu a l'arxiu annex.

  Visca Catalunya lliure!

  ResponElimina