8/6/11

CONSTITUCIÓ DE LA COMISSIÓ ARBÚICIES PER LA INDEPENDÈNCIA

Promoguda per la TECA (Taula d'Entitats Cíviques d'Arbúcies) organitzadora de la consulta pupular, el passat dilluns dia 6 de juny, a l'Hotel d'Entitats-Escoles Velles, es va constituir la comissió local d'ARBÚCIES per la INDEPENDÈNCIA en el marc del full de ruta aprovat el passat 30 d'Abril a la CONFERÈNCIA NACIONAL CATALANA celebrada al palau de congressos de Barcelona. El dimarts 14 de juny a 2/4 de 10 del vespre a l'Hotel d'Entitats Escoles Velles, es farà la presentació pública amb participació de PEP RIERA, exdirigent d'Unió de Pagesos i membre del Consell Permanent de l'Assemblea Nacional Catalana i d'ANTONI LLIMONA, membre del Secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana. Totes i tots hi sou convidats!
Les activitats de la TECA seran assumides a nivell local conjuntament amb AxI, a l'espera que es constitueixi definitivament l'Assemblea Nacional Catalana, prevista per la propera tardor.

PODEU INSCRIURE-US A NIVELL AL WEB DE L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA A TRAVES d'AQUEST ENLLAÇ o bé adreçant-vos personalment a membres de la TECA-AxI.

Arbúcies per la Independència (AxI)és promoguda per:

1 comentari: