26/2/11

PERMANENT DE LA COORDINADORA CELEBRADA A ARBÚCIES


Avui s'ha celebrat a Arbúcies a l'Hotel d'Entitats-Escoles Velles la Permanent de la Coordinadora Nacional per continuar participant en l'organització de la Conferència Nacional per l'Estat Propi. El 30 d'abril és la data fixada i ja només falten 2 mesos. Entremig hi ha les consultes de Barcelona, i la, per nosaltres més propera, de Blanes el 10A. Una vegada realitzades les consultes és seguir el full de ruta que va néixer a l'inici de l'iniciativa popular i dels moviments socials.

L'objectiu és crear un moviment polític i social ampli que impulsi el rellançament del país, que defineixi el projecte d'Estat que necessitem i que ens retorni la il·lusió en el futur. Aquesta Conferència nacional per l'Estat Propi és la tercera fase del Full de Ruta cap a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), la qual ha d'esdevenir el principal instrument per aconseguir i consolidar la majoria social favorable a la constitució d'un estat propi.

Aquesta conferència ha de ser participativa i oberta a totes les persones i entitats que treballen per a la construcció nacional, social i econòmica.

Fem una crida a totes les entitats i persones que treballeu pel país:

* a participar el dia 30 d'abril a la Conferència Nacional Catalana que es farà a l'Auditori del Palau de Congressos de Barcelona (recinte de la Fira de Barcelona;
* i a presentar esmenes als documents convocatòria, declaració fundacional i full de ruta a esmenes@assemblea.cat, i a fer la inscripció el més aviat possible a http://www.assemblea.cat.

1 comentari: