19/11/10

INDECISOS I DECIDITS...

La TECA-ARbúcies Decideix, recollint l'esperit majoritari de la consulta del 13 de desembre passat no es decanta per cap opció partidista, simplement diem: vota independència.

"Hi ha molta gent que és independentista , que ho vol expressar el dia 28 i que no sap com fer-ho, és a dir, són "indecisos". No és mala notícia perquè vol dir que un tant per cent indeterminat de la gent que a les enquestes diu que no sap a qui votarà, és independentista i així ho acabarà expressant amb el vot. Per tant és possible que les opcions independentistes, en el seu conjunt, acabin obtenint més vots dels que, ara per ara, se'ls pronostica estadísticament. Qui tingui clar què fer, res a dir. Ara bé, per la gent que se sent indecisa hi ha una fórmula que pot anar molt bé.

FORMULA PER A VOTANTS INDECISOS

1r- Es descarten les opcions espanyolistes, tant si són autonomistes com si són feixistes.
2n- S'agafen les paperetes independentistes en dubte i es posen en els sobres respectius, es llepen i es tanquen.
3r- Es barregen a l'esquena, ben barrejades, una bona estona.
4t- Se'n tria una a l'atzar i s'introdueix a l'urna.
5è- Les altres es llencen a la paperera del mateix col·legi electoral sense mirar-les.


Si el que es volia era expressar l'indepenentisme amb un vot, s'haurà fet. I res del que pugui fer el partit votat amb aquell vot, hom ho sentirà com a responsabilitat pròpia, ja que no sabrà si l'ha votat o no. Repetim, és una fórmula per als indecisos, qui tingui clar què ha de fer, res a dir."
(adaptat d'un correu que circula per internet)

1 comentari: