4/6/10

AUTOCAR DE LA TECA CAP A BARCELONA PER PARTICIPAR A LA MARXA-MANIFESTACIÓ DEL 12 DE JUNY 2010

Inscricions a La Gabella.
Preu 5€ persona. Menors de 12 anys acompanyats gratuït.
Sortida Placeta de Can Reus a les 15:30h

2 comentaris:

 1. Marxa al Parlament de Catalunya 12J
  AUTODETERMINACIÓ ÉS DEMOCRÀCIA
  Es durà a terme el 12 de juny a les 18.00 h per:
  Donar suport a les consultes populars sobre la independència.
  Mostrar el rebuig absolut a qualsevol tribunal que vulgui decidir el nostre futur.
  Reclamar amb força el dret a l'autodeterminació del poble català perquè som una nació i perquè autodeterminació és democràcia.

  Programa
  18.00 h - Inici de la marxa. Recorregut: plaça Urquinaona, Via Laietana, Marquès Argentera, entrada al Parlament, passeig Lluís Companys.
  19.30 h - Concert a l'Arc de Triomf: Dekrèpits, El poble que canta, Escalivada, Jaume Arnella, Oscar Intente, Pep Sala i Titot. El concert acabarà al voltant de les 21.30 h.

  Ordenació

  A la primera pancarta, Autodeterminació és democràcia, hi aniran representants de les diverses consultes. Al darrere s'hi situaran representants de les consultes amb la pancarta del nom de la població. Les pancartes de cada població es deixaran davant del Parlament.

  A la segona pancarta, Per l'autodeterminació, la democràcia, el treball i la solidaritat, hi aniran representants de les entitats i persones conegudes.

  Tot seguit hi aniran els batlles i regidors. Després hi anirà qui vulgui, tant a nivell personal com les entitats adherides.

  Les persones que vinguin en autocar haurien de baixar i pujar al Passeig de Sant Joan - Gran Via. Haurien d'arribar cap a les 17.00 h per començar la marxa a les 18.00 h, ben puntuals. Com que és una marxa anirem força ràpid per arribar al Parlament.


  ADHESIONS I MÉS INFORMACIÓ A:
  www.tenimeldretdedecidir.org
  info@tenimeldretdedecidir.org


  Notes
  Després de la marxa, qui vulgui podrà anar a l'acte central de campanya de la Consulta sobre la independència de Cornellà Decideix (plaça de l'església). Aquest acte es preveu que acabi a la una de la matinada.
  A l'Arc de Triomf hi haurà una carpa de l'Agència del cens nacional del poble català per a inscriure's al cens i votar al referèndum efectiu d'autodeterminació

  ResponElimina