13/10/17

PRESÈNCIA ARBUCIENCA A LA CONCENTRACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 10 D'OCTUBRE



Una gran pancarta elaborada per membres del CDR (Comitè de Defensa de la República) de l'Assemblea popular d'Arbúcies va destacar per sobre els caps dels milers de manifestants presents al passeig Lluís Companys i Arc de Triomf amb el lema DEFENSEM LA REPÚBLICA CATALANA. 
Arbúcies per la independència-ANC i el grup d'acció van organitzar un autocar que es va omplir i molts altres arbuciencs hi han anar amb mitjans propis. Només en desplegar la pancarta va atreure l'atenció de mitjans internacionals i diversos arbuciencs van ser entrevistats en diversos mitjans en català, castellà, francès i anglès. entre, a Arbúcies, els interessants que no es van poder desplaçar, van acudir la Llar de Jubilats per veure la declaració projectada en pantalla gran. La cita va ser proposada per l'Assemblea popular del CDR amb el suport de la junta de la Llar i el "permís" de l'Ajuntament.
El dia 10 es va fer un altre pas endavant, no tant gran com alguns desitjaven, però més del que alguns estan disposats. En diuen la via "eslovena" i Eslovènia és un estat de la Unió Europea. La via "escocesa" no va aconseguir els mateixos resultats en el seu país. Nosaltres seguim la via catalana: pacíficament i amb fermesa. Ànims! 



Suport de Pep Riera, de la Unió de Pagesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada