22/10/17

CRIDA DE L'AMI I L'ACM A REBUTJAR L'APLICACIÓ DEL 155

Enllaç al web de l' AMI

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) promouran que els consistoris del país aprovin una moció de rebuig a l’aplicació d’aquest article que suspèn l’autogovern català.

L’AMI i l’ACM conviden als ajuntaments catalans a fer plens extraordinaris, entre el 23 i 25, per aprovar aquesta moció que vol visualitzar el rebuig a l’aplicació d’aquest article i mostrar el ple suport al Govern de Catalunya i a les seves institucions, ara amenaçades.

Whatsupp 🅰📈© Assemblea Nacional Catalana. A partir d'aquest dilluns, els ajuntaments de tot Catalunya mostraran el seu rebuig total a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola. L’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis promouen una moció conjunta, que també  manifesta el suport al Govern de Catalunya i al Parlament per fer efectiu el mandat popular del referèndum de l'1 d'octubre. 

Text de la moció (CLICA AQUÍ)

Tot el nostre suport al Ple de l'Ajuntament!

1 comentari:

  1. L'AJUNTAMENT EN PLE ACORDA:

    Primer. Manifestar el suport al Govern de Catalunya i al Parlament per fer efectiu el mandat popular del passat 1 d'Octubre en els termes que estableix la Llei del Referèndum d'Autodeterminació i la Llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República aprovades pel Parlament de Catalunya.

    Segon. Condemnar la violació de drets fonamentals a Catalunya a través de les mesures repressives aplicades per l’Estat espanyol contra la població i les institucions catalanes.

    Tercer. Instar el Govern espanyol i els partits que li donen suport a aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya que ja estan portant a terme i que volen reblar amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola.

    Quart. Comunicar aquest acord al President de la Generalitat de Catalunya, a la Presidenta del Parlament de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis, a l’Associació de Municipis per la Independència, al Govern espanyol i als grups polítics del Parlament de Catalunya.

    ResponElimina