14/10/18

MANIFEST I FOTOS DE CIMS PER LA LLIBERTAT


Cim de les Agudes

Aviat farà un any que dos activistes socials, els estimats Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, dues persones del poble, dos homes bons, van ser empresonats per un Estat autoritari incapaç d’escoltar a tot un poble que és i se sent nació.



I per a molts, aquest va ser l’inici de la repressió, però la realitat és que fa molt temps que la repressió dura. De fet, han estat segles de repressió i d’anul·lació dels nostres drets civils i polítics.

Ara és tot un Govern qui està empresonat o a l’exili, però també s’ha reprimit a gent del poble, gent com nosaltres, que només ha expressat les seves idees i les ha defensat pacíficament als carrers.

Som poble i no oblidem.


Cim de Matagalls
Recordem la Tamara, empresonada a la seva vila; l’Adri, obligat a l’exili; però també la resta de persones imputades per protestes no violentes, els professors injustament acusats, o els mecànics, humoristes o cantants... ells tampoc son lliures.

I si ells no son lliures i els nostres polítics tampoc, cap de nosaltres ho pot ser.
Som muntanyencs i dalt un cim podem sentir la sensació més primària de llibertat... els ulls es perden en el paisatge... l’olfacte gaudeix de les olors de la natura... i les oïdes reposen en els sons suaus que ens envolten. Aquesta llibertat representa totes les llibertats que ells no poden sentir.


Cims per la llibertat us ha proposat pujar aquests 18 cims simultàniament per demostrar la nostra força, per donar exemple de la nostra unió, per solidaritzar-nos amb aquesta causa, per fer costat a les famílies dels que pateixen en primera persona aquesta repressió ferotge i per cridar als quatre vents el nostre anhel de llibertat.

Som nació i avui,desdels cims de Catalunya, volem la llibertat dels presos, volem el retorn dels exiliats, volem l’anul·lació de les més de 1.000 causes obertes i volem la llibertat per decidir el nostre futur com a poble.
Visca la terrai visca la llibertat!!
Cims perla Llibertat, 13 d’octubre de 2018.
Camí del Montgrí i Cim del Canigó
Fotos publicades en xarxes socials arbucienques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada