22/8/18

SUPORT A DOLORS BASSA. CONCENTRACIÓ 21 D'AGOST DAVANT LA PRESÓ

Fotos procedents Whatsupp
Com a mínim una quinzena d'arbuciencs i arbucienques ahir van participar a la concentració i posterior sopar al Puig de les Basses on hi ha la presó on hi ha la Consellera de Benestar Social Dolors Bassa. A la protesta hi van participar més d'una vintena de colles geganteres, caps grossos i altres figures de l'imaginari popular català, juntament amb grallers i timbalers de diferents indrets, entre ells Arbúcies. Avui hi ha hagut una concentració de tractors. No és la primera vegada que arbuciencs participen en aquesta concentració que es convoca cada dimarts.

Recordeu que publicarem fotos o comentaris en aquest espai si algú ens dóna notícia de participació arbucienca en una activitat de suport als presos polítics, persones exiliades i encausades per la causa de la República Catalana.

L'11 de setembre ja és a prop. A Arbúcies ja tenim tres autocars plens i anem pel quart. Si voleu anar-hi, passeu per la Gabella a buscar els tiquets abans no s'acabin. I si aneu amb mitjans propis, recordeu de fer la inscripció a través d'internet al TRAM 16 que és el que l'assemblea ha assignat a La Selva. Clica a : Enllaços i informació autocars, samarretes, sitació dels trams, la gran onada per la República... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada