18/8/18

ACCIONS DELS DIES 14, 16, 17, 18, 19 D'AGOST. JUSTÍCIA, PAU, REPÚBLICA I LLIBERTAT!


Pont de Ramió, 18/08/2018, 9.30h. Foto XPP
Concentració Lledoners  17/08/2018, 19h.JPR
14 D'AGOST. Concentració setmanal a la Plaça de la Vila.
16 D'AGOST. Manifest dels 10 mesos.
17 D'AGOST. Acte a la presó de Lledoners.
18 D'AGOST. Ponts per la Llibertat.
19 D'AGOST. CDR de La Selva convida tota la família a anar a la platja (Blanes-Lloret).
També publicarem fotos en aquest espai si algú ens dóna notícia de participació arbucienca en una activitat de suport als presos polítics, exiliats i persones encausades,  actes de denúncia de la injustícia estatal, actes de  suport a les víctimes dels atemptats del 17A2017, reconeixement i agraïment a les forces de seguretat, bombers, serveis sanitaris i voluntariat. En definitiva,  actes per a un país millor en el marc d'una República Catalana.
Lledoners. Foto MBB

MANIFEST 16 D'AGOST DE 2018

Ja en són 10. 10 mesos que sortim al carrer demanant l'alliberament dels OSTATGES POLÍTICSde les preses i els presos, de les exiliades i els exiliats, de les investigades i els investigats, de les encausades i els encausats, així com, indirectament, dels seus fills i les seves filles, i de les seves famílies, perquè ells també son ostatges del govern espanyol, en impedir-los de tenir al costat les persones que estimen.

Els han traslladat a presons catalanes, però que no ens enganyin, això ho havien de fer per llei, i durant aquests 10 mesos ni han complert la llei, ni han respectat els drets humans.
10 mesos durant els quals hem fet totes les reivindicacions possibles; això sí, totes sense violència, pacíficament, i com ens trobem?, quina resposta ens donen?, doncs ens responen amb violència i amb atacs. I aquí NO PASSA RES. No hi ha cap jutge que condemni a ningú. Tot i haver-hi proves, res de res.
Es pot pensar que els que activament malden per mantenir-nos sota la dependència d'Espanya poden actuar amb total impunitat, i és cert. Poden agredir violentament a gent pacífica per portar el llaç groc, poden treure els llaços de nit, amb comandos paramilitars perfectament organitzats, poden tirar bales de goma, assaltar locals, jugar amb la seguretat de les persones irrompent en una plaça pública amb un cotxe, i NO PASSA RES! Ningú no els condemna, ningú no els fa declarar enlloc. En canvi, els independentistes estan citats per qualsevol cosa, encara que no estigui contemplada en el codi penal. És igual ja ho arreglaran per inculpar-los, són detinguts per expressar lliurement el que pensen i sotmesos a atacs feixistes.
Demà farà un any dels atemptats (millor dit, dels assassinats que el Congreso de los Diputados s'ha negat a investigar) de Barcelona i Cambrils, atemptats que vam condemnar enèrgicament i que  seguim condemnant. Vam lloar, però, la intervenció dels mossos d'esquadra, una intervenció exemplar i valorada a Europa, a tot el món, menys a l'estat espanyol. Això també és, en certa manera, un atac i un menyspreu a Catalunya. El cap dels mossos, a partir d'aquell moment, va estar en el punt de mira fins que el van apartar, però en canvi els policies i la guàrdia civil que van actuar l'1-O i que estan actuant encara són homenatjats. El que demà vindrà a fer el Borbó a Barcelona, no tindrà cap sentit si abans no condemna l'actuació de la policia i la guàrdia civil del passat 1-O
Davant aquesta impunitat, nosaltres diem PROU, nosaltres diem que no ens aturarà res ni ningú, aconseguirem la llibertat dels ostatges i defensarem el mandat de l'1 d'octubre, perquè això és el que vol el poble de Catalunya.

Aquestes últimes setmanes els partits estan donant un espectacle molt trist de desunió, retrets i desavinences entre ells públicament. Esperem i desitgem que facin una bona purga en els seus respectius partits, que escoltin més el poble, un poble que no els ha deixat de donar suport, fins ara, i que plantin cara a la constant repressió. Que treballin units per la República i que ens demostrin que estan al nostre costat. Resumint, que facin allò que els vam encarregar. Nosaltres els diem alt i clar que es  posin les piles , que ja en tenim prou d'enganys, que només falta que els nostres polítics, que són els que han de fer el que els va encarregar el poble, no ho facin, que no treballin en aquesta línia. A ells també els diem PROU, prou de no posar-se d'acord i prou d'anar per lliure.

Volem que es tiri endavant el Consell de la República, volem confeccionar el full de ruta que aquest Consell ha de marcar per a l'assoliment de la República, volem fer un seguiment d'aquest Consell de la República, el qual ha d'estar format per partits polítics i per les entitats independentistes.

Només quan tinguem plenament la República serem capaços d'alliberar els ostatges polítics. Treballem en aquesta línia, hem d'implementar urgentment la República, la República que ens conduirà a un món millor i més just, en definitiva, que ens farà lliures a tots.


FEM REPÚBLICA CATALANA.

Assemblea Nacional Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada