28/1/18

DE LA MARXA GROGA DE DIUMENGE A LA DEFENSA DE LA REPÚBLICA DIMARTS + COMUNICAT ANC

Marxa lenta per l'Eix transversal (foto AB)


Aquest diumenge els CdR amb altres entitats independentistes han convocat la Marxa groga per la Llibertat dels Presos Polítics i en defensa de la Democràcia i la República. 

La columna d'Arbúcies s'ha trobat amb la de Farners i de Sacalm per circular en marxa lenta per l'eix que ha quedat col·lapsat durant un temps en sentit est. 

Una vegada a Girona els participants han anat a la Plaça 1 d'Octubre (antiga plaça de la constitució monàrquica) on han confluït totes les columnes, principalment del Gironès i La Selva.

I dimarts 30 a Barcelona!


Concentració a la Plaça 1 d'octubre de Girona (foto JP)

COMUNICAT ANC 
El Ple del Secretariat Nacional, convocat de manera extraordinària aquest dissabte, ratifica la posició que l’Assemblea Nacional Catalana ha defensat sempre:
1) Vam acceptar, per pragmatisme, i perquè no ens fan por les urnes, la convocatòria il·legítima feta per M.Rajoy.
2) Hem estat disposats a tornar a les urnes. Les urnes han parlat i hem guanyat.
3) No acceptarem més imposicions ni usurpacions de la sobirania de Catalunya.
4) Només acceptarem el mandat de les urnes del 27S de 2015, el resultat del referèndum de l’1 d’octubre, ratificat a les urnes el 21D.
5) Qualsevol altra cosa que no sigui materialitzar aquest mandat, l’entendrem com una imposició inacceptable en una democràcia, com una prova definitiva del cop d’estat i de l’esperit dictatorial de l’Estat espanyol, que mai no acceptarem. En conseqüència, no ens mourem de la nostra radicalitat democràtica i arribarem fins on calgui per defensar-la.

Demanem a la ciutadania catalana que estigui amatent a mobilitzar-se per defensar el seu vot!
Secretariat NacionalAssemblea Nacional Catalana
Barcelona, 27 de gener de 2018



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada