12/11/17

MANIFESTACIÓ 11N, UN PAS ENDAVANT MÉS + CONSULTA INTERNA ANC


Moltes gràcies pel suport a la manifestació del dia 11N. Tant si hi vàreu assistir com si des de casa ho vàreu recolzar encoratjant l'assistència de qui podia.  Gràcies també al CDR d'Arbúcies per l'organització dels 3 autocars. Avancem plegats.  


Malgrat la indignació i enuig que tots sentim, ahir vam fer arribar els nostres clams de llibertat a les presons plenes d'injustícia que tanquen els Jordis, el vicepresident i els consellers del govern legítim de Catalunya.

Vam omplir Barcelona de dignitat i de fermesa, tant per als empresonats com per als exiliats a Brussel·les.

Ni la repressió ni els empresonaments que tant ens entristeixen ens faran renunciar als anhels de llibertat. I així ho hem de demostrar a les eleccions del 21-D i també a la manifestació del proper 7 de desembre a Brussel·les.

Visca la Llibertat i Visca la República.
Les fotos es poden engrandir. ( JPR).
CONSULTA INTERNA ANC

A les 22.00 h del dissabte 11N, l'ANC va tancar la seva consulta als socis i simpatitzants sobre l'estratègia a seguir en les eleccions del 21 de desembre. La pregunta era:
Vols que l'Assemblea Nacional Catalana promogui una única candidatura del bloc sobiranista oberta a líders polítics i de la societat civil empresonats i perseguits judicialment?

El resultat de la consulta va ser el següent:
** SÍ = 9.968 (86 %)
** NO= 1.385
** Blancs= 265

Considerem que la participació, tenint en compte la urgència, és satisfactòria. Hi van votar 11.618 persones, una proporció de socis superior a la de la consulta sobre el referèndum de l'any 2016. La consulta sobre el 21D va estar oberta sols 31 hores. 

Com a resultat d'aquesta consulta, l'Assemblea Nacional Catalana treballarà com a nexe d'unió entre totes les possibles candidatures per aconseguir una única llista.
El 21D votem i guanyem! (D'una manera o altra).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada