7/11/17

ATURADA DE PAÍS, VAGA GENERAL 8N


DIA 8
Per anar a les manifestacions compartint cotxe, sortida de l'aparcament del Carulla. 
MATÍ: Girona,  a les 10.30 (l'inici és a les 12h)
TARDA: Santa Coloma de Farners, a les 5 (l'inici és a les 6).

Acció contundent i pacífica programa a part.

El TSJC NO ADMET A TRÀMIT LES MESURES CAUTELARS DEMANDADES PER FOMENTO DEL TRABAJO NACIONAL PER SUSPENDRE LA CONVOCATÒRIA DE VAGA GENERAL DEL 8N
Després d'un segon intent de la patronal Fomento del Trabajo Nacional, la sala del social TSJC ha desestimat la petició d'il.legalització de la vaga general convocada pel sindicat nacional i de classe. La vaga segueix essent legal. 
La vaga és una protesta contra el "Real Decreto Ley 15/2017 de 6 de octubre de medidas urgentes en materia de movilidad de operadores econòmicos dentro del territorio nacional" que permet traslladar de forma exprés la seu d'empreses fora de Catalunya, afavorint-ne la deslocalització del nostre país i afectant greument l'economia catalana i la classe treballadora.

La vaga  també és una resposta a la precarietat instaurada en el món laboral a través de les successives reformes laborals dutes a terme els darrers anys. Així mateix, la Vaga General respon a l'empobriment de la classe treballadora a causa dels salaris baixos imperants, generadors d'una pobresa del voltant del 20% dels treballadors/es en actiu.


DIA 7N. Manifestació cercavila cridant a la vaga del 8N com a protesta per la pèrdua progressiva de drets  laborals i per la llei que afavoreix  la deslocalització de les seus d'empreses fora de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada