11/9/13

DARRERA INFORMACIÓ A LA VIA CATALANA ALS TRAMS DE LA SELVA


ACREDITACIONS per accedir a la Via, per quan es comencin a tallar carrils entre de les 3:30 i 4, amb indicació de l'aparcament.


Acreditacions per altres trams, només heu d'anar a la barra de navegació del mozilla/chrome o explorer i canviar el número del tram.

UNA vegada en el tram...
1) Situeu-vos on us indiquin (abans de tallar carrils fora de la calçada, entreu-hi quan se us indiqui). Cap a les 16h es farà un primer assaig per distribuir la gent i assignar un lloc.
2) Si necessiteu WC, n'hi un cada km, de manera que com a molt us heu de desplaçar mig km al més proper.
3) Entre el tram 551 i 552 hi ha una zona amb edificis (Grues Vinyolas, Margarita) amb molt d'espai per quan encara no pugueu estar a la calçada.  En aquest espai hi haurà un tendal d'Arbúcies per la independència amb AIGUA (0,5€), SUCS (0,5€) i CACAOLAT (1€) i marxandatge. Tot ajuda a les despeses generades per l'organització.
4) Volem demostrar que som un poble lluitador i respectuós, per això no cridarem consignes contra ningú sinó que expressarem  la nostra voluntat de llibertat.
5) En el tram 550 hi haurà plantats els GEGANTS D'ARBÚCIES, a estones acompanyats pels grallers o els flabiolaires. 
6) Quan ens indiquin, tothom ha d'anar al lloc assignat per assegurar que estem enllaçats a l'inici de la cadena humana a les 17:14. Compteu que podem estar entre mitja hora i tres quarts fins que no facin totes les fotos.
Quan facin la foto a la vostra zona poseu cara de fermesa, sense mirar directament a la càmara i amb la vista alçada. Quan l'hagin feta, espereu-vos que potser passarà alguna càmera aèrea filmant .
7) En ocasions anteriors hem recomanat que porteu ràdios i mòbils carregats. Així podreu escoltar les notícies i discursos que s'emetran  a través de diverses amisores.
8) Quan acabi la cadena aneu a buscar el vehicle segons les indicacions que us donin. Els trams han de quedar tan o més nets havent acabat que abans de començar la cadena, cadascú és responsable de retirar els seus residus.


Ningú obliga a res, però es demana vivament que els participants vagin amb una samarreta groga.

2 comentaris:

  1. DAVANT DEL 11 DE SETEMBRE



    L’Assemblea Nacional Catalana en el seu comunicat del passat 21 d’agost, assenyalava que “la Via Catalana cap a la Independència és una mobilització que pretén, tal com indica el seu nom, aconseguir avançar en el camí cap a un estat independent. El lema, el nom i l’objectiu de la Via Catalana són, per tant, inequívocs, i així ho seguiran essent”, i afegia que “la Via Catalana és una mobilització oberta a la pluralitat i transversalitat de la societat catalana. El seu objectiu és sumar el màxim de sensibilitats al voltant de l’actual procés polític; i fer-ne partícips a aquelles persones que volen sumar i construir un país millor, més just i pròsper. La Via Catalana vol dibuixar i representar la futura Catalunya independent, per això encoratgem que tothom hi participi amb les seves inquietuds polítiques, econòmiques i socials per construir plegats el futur del país”.



    La convocatòria és inequívoca i, al mateix temps, dirigida a la pluralitat política de la societat democràtica catalana. La Sectorial de l’ANC Treballadors i Treballadores per la Independència defensa els drets del treballadors i les capes populars catalanes i lluita perquè la República Catalana es constitueixi en un sistema de profunda democràcia social, econòmica i política. Conseqüentment, estarem presents de forma activa i impulsarem la presència dels treballadors i treballadores en la Via catalana cap a la Independència.



    Dit això, no podem deixar de banda un fet que ens sorprèn i ens preocupa: que sectors importants de l'esquerra, dels sindicats i altres organitzacions populars, tot pretenent emfatitzar la necessitat de resoldre els problemes socials estableixin, de fet i possiblement sense voler, una separació entre el fet nacional i el fet social. Això porta, com a conseqüència, a contraposar drets irrenunciables dels pobles, com l’exercici del dret a l'autodeterminació i el seu resultat, la Independència de Catalunya, amb els drets socials dels treballadors.


    No podem compartir l'evident falta de debat i de proposta que afecta a moltes organitzacions. Aquesta passivitat política, tant en el debat intern com extern, pot tenir les seves lògiques pròpies, siguin lligades a motivacions d'ordre electoral o temor a patir pèrdua d'afiliació que, creiem, injustificats (mai el debat rigorós pot debilitar una organització) però que, en qualsevol cas, no ajuden a la clarificació de la situació política ni a progressar cap a una societat més justa.


    La manca de debat contribueix a la degradació de les propostes i a la confusió de les idees en contraposar el tot, l'organització política de l'estat català, amb la part, la necessitat que aquest emprengui una política social avançada que deixi de banda les actuals polítiques neoliberals. També confon el present amb el futur, en no projectar la justa reivindicació immediata cap a un canvi substancial del marc polític, social i econòmic. I, en definitiva, en no batallar pel canvi, cedeix l’hegemonia a la dreta i expandeix, involuntàriament, el desànim i indueix a pensar que el futur no pot ser, una altra cosa que un panorama semblant al present. La conseqüència es clara, ni avenços socials ni nacionals.


    La Sectorial de Treballadors i Treballadores per la Independència de l’ANC entenem que mai, i menys que mai, ara, en plena mobilització política de la ciutadania de tota Catalunya, es pot furtar el debat polític sobre temes tan substancials com la naturalesa social, econòmica i política de la futura República catalana i, per això, creiem que l'eix del debat hauria de situar-se en la determinació del seu contingut.



    ResponElimina
  2. En definitiva, creiem que ha arribat el moment de lluitar per una república catalana, lliure, democràtica, laica, social i federativa:


    · Democràtica, perquè s’ha de basar en els valors republicans de les llibertats, la igualtat de drets, la laïcitat i la divisió de poders. Basada també en la supremacia del bé comú públic, emanat de la voluntat popular, lliure d’imposicions alienes per damunt de la voluntat del nostre poble, exercida alhora, de manera directa (democràcia participativa) i amb la lliure elecció i revocació de càrrecs i representants (democràcia representativa).


    · Social, perquè restarà compromesa amb els drets socials bàsics (treball, habitatge, seguretat social, salut, educació i cultura). Compromesa també amb l’economia productiva, social i cooperativa, el sector públic, la sostenibilitat i el respecte al medi natural.


    · Federativa, perquè compromesos amb el nostre llegat català, comú i divers, històric, cultural i lingüístic es basarà en l’autonomia comunal, regional o de país i en la construcció nacional a través de la mancomunitat i la lliure unió o federació.

    I PER TANT, CRIDEM


    1. A la participació afirmativa en una futura (i esperem que molt propera) consulta, referèndum o plebiscit, entenent que serà, per damunt de tot, l’afirmació d’un procés constituent, obert a tota la ciutadania.

    2. Al compromís per a construir, entre tots i totes, el nostre país, un nou país d’Europa.

    3. A avançar capa un procés constituent, participatiu i combatiu, basat en la mobilització i l’autoorganització populars i en la resistència cívica, per garantir la consecució dels nostres objectius de llibertat, en el dur enfrontament amb els poders fàctics, econòmics i polítics enemics de la nostre nació.


    Catalunya a 11 de Setembre de 2.013

    ResponElimina