8/9/13

COMUNICAT ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA. CRIDA A LA PARTICIPACIÓ DE TOTHOM

El proper Onze de Setembre, els catalans hem de tornar a sortir al carrer massivament per mostrar als nostres representants polítics i al món que no ens aturarem fins a esdevenir un nou estat d’Europa. Enguany fem un pas més amb una mobilització d’una complexitat logística superior a la del 2012, una cadena humana de 400 quilòmetres que exigeix un esforç i una responsabilitat extra. És per això que l’Assemblea Nacional Catalana fa una crida:
1. - Als centenars de milers de persones que ja s’han inscrit a la Via catalana cap a la Independència a que el dia Onze de Setembre vagin al Tram al qual s’han apuntat.
Tothom ha de ser-hi amb suficient antelació per tal d’assegurar que la Via serà un èxit, cadascun dels inscrits és responsable del lloc que s’ha guardat per a la història; que totes les mas s’uneixin depèn de la presència de cadascú al lloc que li correspon. Si tots complim, aconseguirem l’èxit logístic de la Via Catalana; i en conseqüència, també el seu èxit polític.
2 - A totes aquelles persones que no es poden inscriure perquè no es poden desplaçar a cap dels Trams que encara no estan plens; que assisteixin a la Via Catalana igualment.
Hem de ser més gent que a la manifestació del 2012, i tothom és imprescindible per aconseguir-ho. La Via és una mobilització oberta, ningú no n’ha de quedar exclòs, tothom hi és benvingut per tal d’aconseguir una jornada històrica. El formulari d’inscripció de la Via permet assegurar que es cobrirà tot el traçat, però no és un registre de participants i tothom que hi sigui, inscrits o no, seran comptabilitzats com a participants de la mobilització. Les persones que no s’han pogut inscriure però que participin a la Via faran possible assegurar-ne l’èxit reforçant cadascun dels trams i, si
cal, es crearan les fileres que facin falta perquè tothom s’hi senti partícip. A més, totes aquelles persones que vulguin fer constar la seva presència a la Via i no es puguin inscriure al tram on aniran perquè ja és ple, poden apuntar-se al Tram 0 que ha habilitat l’ANC en aquest sentit. Ho poden fer a través de la pàgina web de l’ANC, a http://assemblea.cat/?q=tram0#
L’ANC, doncs, fa una crida a tothom a participar lliurement i pacífica a la Via, inscrits i no inscrits, per tal de convertir aquesta Diada en l’avantsala de la independència.

Comunicat: Arbúcies per la Independència.
Si encara no us heu inscrit a la cadena humana Via Catalana cap a la independència i voleu anar amb gent d'Arbúcies us recomanem el tram 549, si voleu estar a la vora o al tram 633 si voleu anar a un lloc més llunyà que ha costat dómplir. Inscriviu-vos per mitjà del Tram 0.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada