7/12/21

18 DE DESEMBRE: DUES CONVOCATÒRIES A BARCELONA

El dissabte 18 de desembre estem convocats a una manifestació i a un concert. La primera, al matí (*12h concentració) , la fa la Plataforma Somescola promoguda per Òmnium en defensa del català  i la segona, a la tarda (**20.30), és el concert organitzat per Debat constituent on entre d'altres acturà Lluís Llach. Vegeu els programes. 

*matí SOM ESCOLA: És previst que comenci amb tres columnes que travessaran Barcelona. Arrencaran a les 10.00 en tres punts: l’avinguda Diagonal, l’avinguda Meridiana i la Gran Via.  Després les tres columnes es trobaran a les 12.00, al passeig de Sant Joan, on davant dels jutjats la mobilització es preveu que esdevingui multitudinària. Notícia VilaWeb

**tarda DEBAT CONSTITUENTENLLAÇ COMPRA D' ENTRADES A debatconstituent.cat.  Concert al Palau Sant Jordi a les 20 30. El concert té una doble finalitat: 1) donar difusió al Debat constituent per animar a participar-hi i 2) recollir fons per a les despeses de l'associació promotora. 

ANC Arbúcies per la independència donem suport a les dues convocatòries i animem a assitir-hi.  

No organitzem autocars perquè el fet d'haver-hi una convocatòria al matí i l'altra a la tarda hem, vist que dispersaria les inscripcions entre persones que tenen tot el dia disponible o bé només el matí o la tarda. 

Per això, a més dels programes facilitem l'enllaç a l'horari de trens AQUÍ: HORARIS RODALIES CATALUNYA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada