24/3/19

MANIFESTACIÓ A MADRID. L'AUTODETERMINACIÓ NO ÉS DELICTE

La República catalana no és contra ningú, sinó una oportunitat per a tothom i per tenir relacions “d’igual a igual” entre pobles veïns i germans, amb relacions “que no estiguin viciades ni per la dominació ni pel victimisme”.
Els pobles tenen el dret a l’autodeterminació, perquè l’exercici d’aquest dret per vies democràtiques és un instrument de pau.
Els organitzadors agraeixen la solidaritat, “vingui d’on vingui”. I a tots aquells que volen dividir per qüestions d’origen, que sàpiguen que la societat catalana està feta de motles aportacions.
No es va a Madrid a provocar ningú, sinó a defensar colze a colze els drets fonamentals i la democràcia, en risc a l’Estat espanyol. 
L’organització, formada per l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, els grups parlamentaris de JxCAT, el grup parlamentari Republicà i el grup parlamentari de la CUP, i col·lectius de Madrid (més d’una cinquantena) i de l’Estat s’han manifestat sota un clam clar: votar no pot ser mai un delicte, tot al contrari, és un dret universal.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada