17/1/19

MANIFEST ALCEM-NOS 16 DE GENER DIA DE LES DETENCIONS

Noticia i foto DdGi
El 16 de gener la policía va detenir sense requeriment judicial molts activistas catalans. La plataforma Alcem-nos va fer aquest manifest que es va llegir a les concentracions.
Cridem a organitzar-nos, cridem a alçar-nos!
La situació és greu, i cada nova actuació dels aparells d’estat, començant pels cossos policíacs i les institucions judicials, no deixen de confirmar aquesta greu dinàmica repressiva, i de retallada de drets civils, polítics i socials. Les detencions d’avui, fins a 17 en el moment d’escriure aquest manifest, ens recorden la gravetat de la situació, i la imminència de l’inici dels judicis contra l’autodeterminació, que només és un aspecte més, d’aquesta boja dinámica repressiva i de venjança de l’Estat.
I davant d’això, no ens cansarem de fer noves crides a la mobilització i al treball conjunt, a sumar forces. És indispensable sumar totes les forces possibles, poble a poble, barri a barri, ciutat a ciutat. Des de baix.
Avui mateix, després de les mobilitzacions, cal treballar perquè no hi hagi un sol poble, ni un sol barri, sense aquesta necessària coordinació i treball conjunt. Per això cridem a les entitats, organitzacions, associacions, sindicats, assemblees, comitès a trobar-nos conjuntament, poble a poble, barri a barri, i ciutat a ciutat: a trobar-nos, per coordinar-nos, i decidir les imprescindibles mobilitzacions que necessitem, des del primer dia de judici, per lluitar per la democràcia, per l’autodeterminació, pels nostres drets civils, polítics i socials. Busquen atemorir el moviment popular i respondrem alçades, des dels barris, les viles i els pobles; organitzades per fer front a la repressió però també i sobretot per fer valer els drets que ens volen negar.
Pel dret a l’autodeterminació, pels drets civils, socials i polítics.
Tombem el règim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada