4/4/18

SUPORT D'ARBÚCIES AL PRESIDENT I AL GOVERN LEGÍTIM DE CATALUNYA

Participació d'Anna Puigdemont, germana del President legítim de Catalunya, en la concentració setmanal a la Plaça de la Vila amb posterior manifestació que ha finalitzat a la Placeta dels Bosquerols. 




Carta


Als membres del govern del República  

A través d'aquestes línies, la Taula de Forces Polítiques i Socials d'Arbúcies, integrada per les seccions locals de l'ANC, d'Òmnium Cultural, d'Argentins per la República, del Partit Demòcrata, d'Esquerra Republicana i de la CUP, i el CDR d'Arbúcies saluden als membres del govern de la República a l'exili.
 
Amb aquestes línies, la Taula i el CDR d'Arbúcies volen fer evident el reconeixement dels membres del Govern, exiliats a Brussel·les, la legitimitat popular dels catalans. Legitimitat atorgada pels catalans a les urnes i arrabassada per l'Estat espanyol a través de l'article 155 de la Constitució espanyola.

Així mateix, tant la Taula com el CDR d'Arbúcies, volen traslladar l'escalf dels nostres convilatans al President Puigdemont, i als consellers Comín i Puig i la consellera  Serret, per l'exili i persecució a què es troben sotmesos i pregar-los que continuïn en la tasca de representació dels anhels populars dels catalans al món.

Traslladant un sincer agraïment, us saluda afectuosament:...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada