30/9/17

SUPORT DE LES ENTITATS A L'1-O

Aviat farà 8 anys, el 13 de desembre, que vam organitzar a Arbúcies la consulta popular per la independència. A partir de les onades  de les consultes en diferents municipis  es va crear tot un moviment popular que va originar l’ANC. Juntament amb les convocatòries d’Òmnium i altres entitats, la creació de l’AMI  i la implicació dels partits polítics sobiranistes s’ha desenvolupat el que denominem “El procés”. Ara estem a les vigílies del referèndum de l’1 d’octubre.
La territorial de l’ANC-Arbúcies per la independència és hereva d’aquella TECA (Taula d’entitats cíviques d’Arbúcies) que va impulsar la consulta del 2009. Ara, AxI juntament amb la TFPS (Taula de forces polítiques i socials independentistes), que inclou els partits locals que l’han volgut constituir, hem fet campanya conjunta per  estimular la participació i per defensar inequívocament el Sí.
Les entitats adherides manifesten la seva adhesió  per aquest doble objectiu: participació i victòria del Sí en el referèndum de l'1-O.

ADA Associació de dones d'Arbúcies, Agenda Llatinoamericana Mundial d'Arbúcies, AGG, Associació de Geganters i Grallers d'Arbúcies, ANA Associació Naturalista d'Arbúcies, ANC Arbúcies per la independència AMPA Ies Montsoriu Associació de cooperació per a Senegal Batandodicori Associació Montseny Guilleries Associació Sardanista d'Arbúcies Casal Argentí Cobla Arbucienca, CUP, EFA Escola de Futbol Arbucienca, Entesa, ERC, Escola de Dansa d'Arbúcies, Gratanúvols del Montseny, L'Arboç Ateneu Popular, NiUS Natura i Usos Sostenibles, Òmnium Cultural, PDeCAT, Penya Barcelonista, PRI, RA Ràdio Arbúcies, SOARPAL Solidaritat Arbúcies Palacagüina

Més entitats adherides a la participació al Referèndum de l'1-O (font Ressons núm. 23): 
Cor Lutiana, Coral Amethysta, Associació de Defensa Forestal, Societat de Caçadors d’Arbúcies, Associació de Festes Joves d’Arbúcies, Club Petanca Til·lers, Associació Nuïtat Jove, Oncolliga Arbúcies, Unió Boletaire d’Arbúcies, Germandat de Donadors de Sang, Arbúcies CF, Associació de Comerciants de la Vall d’Arbucies, Associació Cultural Romana DACIA, Amics dels Castell de Montsoriu Club de Bàsquet d’Arbúcies, Associació d’Amics del Museu Etnològic del Montseny, Club TEnnis Taula, Club Patí d’Arbúcies Club Judo Arbúcies, Club Ciclista Arbúcies, Protecció Civil, Club Volei Arbúcies, Cor gaudim cantant, AMPA Carulla, Associació La Xicola, Associació de Catifaires d’Arbúcies, Associació Montseny-Guilleries Assoaciaió Esportiva Escolar Institut Montsoriu, AMPA Vedruna, Boulder l’Escorxador, Associació de Bombers Voluntaris d’Arbúcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada