1/7/17

XarxaSI, SINDICALISTES PER LA INDEPENDÈNCIA

Juanjo Morales i Marc Sallas van presentar la Xarxa de Sindicalistes per la Independència. 

A Catalunya el moviment sindical i el conjunt moviment popular han estat històricament al costat de la democràcia i de la defensa del dret del nostre poble a autodeterminar-se. Ara ha arribat l’hora de posar en pràctica aquesta autodeterminació i, davant d'aquesta situació, els treballadors i treballadores que signem aquest text volem manifestar:
● que la millor solució pel plet nacional entre el poble català i l'Estat espanyol és la construcció de la República catalana, independent, solidària amb tots els pobles del món.
● Que la República que volem i per la qual lluitem és la República dels drets socials i laborals, una República al servei de la majoria treballadora d'aquest país
● que ens oposem frontalment a la falsa dicotomia que se'ns vol imposar des de determinades opcions polítiques a l'hora de triar entre el país i la seva gent.
● Que la construcció d'una nova República és una oportunitat històrica per la consecució d'una nova societat catalana basada en una major redistribució de la riquesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada