31/1/16

L’ANC PRESENTA LES LÍNIES D'ACTUACIÓ PELS PROPERS 18 MESOS: ENDAVANT REPÚBLICA!


El 30 de gener, l’ANC ha presentat les principals línies de treball en què es centrarà durant els pròxims 18 mesos. L’acte celebrat a Fira Cornellà ha dedicat un espai per a recordar als protagonistes silenciosos del procés, posant l’accent en el municipalisme, les militants històriques, les grans mobilitzacions i el paper de la societat civil.
Mireia Boya (CUP) i Lluís Llach (JxS), acompanyats de diversos representants dels partits polítics sobiranistes (MES, ERC, CUP,  CDC i Demòcrates), han tingut uns minuts per dirigir-se al públic i “remarcar el compromís amb el 27S”, alhora que feien autocrítica i llençaven un missatge d’unitat.

Enllaç a noticia i vídeos de Vilaweb
Endavant República!
* SECTORIALS I TERRITORIALS. Seguir treballant per ampliar la majoria social favorable a la creació d’una nova República Catalana:ser transversals és el nostre actiu i la nostra marca”.
* PROCÉS PARTICIPATIU: “la campanya del Procés Constituent ja ha començat, impliquem-nos-hi
* MOBILITZACIONS. L’ANC seguirà fent pressió allà a on calgui reivindicant el paper de la societat civil; propera manifestació el 7 de febrer a Amposta, “en aquest sentit també serem un sol poble

Jordi Sànchez també ha intervingut per tancar l’acte tot recordant que “el que ara queda és tant o més difícil, toca acabar l’obra i treballar de valent ... vénen setmanes en què haurem de posar dempeus els homes i dones d’aquest país”...  “treballar intensament perquè no hi hagi poble, barriada o sector professional que es quedi sense la possibilitat de fer aportacions al debat constituent”, “volem un procés de baix cap a dalt, volem un procés obert a tothom”.

S’hi han sumat Jordi Cuixart (Òmnium) i Neus Lloveras (AMI), davant del lema ‘Endavant República’ que liderarà les actuacions de l’ANC en els pròxims mesos de feina per a construir un nou país modern, just i democràtic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada