10/11/15

9N2015 INICI DE LA DESCONNEXIÓ PACÍFICA I DEMOCRÀTICA. DIJOUS 12 VOLEM ACORD


Dilluns va haver-hi acord. El Parlament de Catalunya va fer un gran pas amb l'aprovació per 72 vots sobre 63 del la resolució d'inici del procés per la indeèndència de Catalunya.
Avui no hi ha hagut acord per la presidència del govern. JxSí i CUP teniu una altra oportunitat per posar-vos d'acord dijous.
Dijous 12, volem un acord. En cas que no n'hi hagués o altres circumstàncies hi fessin necessari, ja fem una crida per a que tothom es reservi el diumenge dia 15N per anar a Barcelona a manifestar-nos. Si cal, concretarem la convocatòria.

PREÀMBUL DE LA RESOLUCIÓ: 
Avui, 9 de novembre de 2015, el Parlament de Catalunya, escollit democràticament el 27 de setembre, ha aprovat la proposta de resolució sobre l’inici del procés polític per la independència de Catalunya. Avui és un pas decisiu fruit de l’esforç col·lectiu del poble català, hereu en gran mesura del dia històric que vam viure tot just fa un any en què més de dos milions de persones vam exercir la nostra de sobirania a la consulta del 9N, a pesar de la prohibició de l’Estat. La societat civil ens fem nostra la resolució aprovada avui, que marca l’inici formal del procés constituent, i manifestem que ens mantindrem al costat de les nostres institucions perquè defensem el mandat democràtic sorgit de les urnes. Comencem a construir la República Catalana, un país nou i millor per a tothom, per a nosaltres i per als qui han de venir. I per a fer-ho necessitem les nostres institucions, necessitem el nostre propi govern perquè basteixi les estructures d’aquest nou Estat més just i més solidari per a tothom. Malgrat les amenaces i els atacs que puguin venir, defensarem les nostres institucions i els acords sorgits d’aquest Parlament perquè expressen la nostra sobirania. 
Perquè som demòcrates. 
Perquè som lliures. 
Perquè som imparables. 
SOM SOBIRANS! 
Visca Catalunya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada