12/9/15

IMATGES DE LA VIA LLIURE 2015 AMB MIRADA ARBUCIENCA (1). ACTIVITATS POPULARS 11s2015 D'ARBÚCIES

MOLTES GRÀCIES PER LA PARTICIPACIÓ DE TOTHOM!
La gran manifestació de la Meridiana, la Via Catalana 2015 és un nou èxit del poble català en la seva lluita pacífica i democràtica cap a la independència. 
Els diferents mitjans recullen notícies i imatges que mostren l'emoció del moments més emblemàtics. Arbúcies per la independència-ANC  ho volem fer, com altres anys, amb mirada local. La primera mostra és àlbum número 1. També compartirem les fotos que trobem a internet, però si no hi trobem la vostra ens la podeu enviar. Si pengeu un àñbum també ens agradaà compartir-lo. 
DIARI ARA, TRAM 125, VIDIÓ EN CÀMERA RÀPIDA "TAME-LAPSE"

ENLLAÇ ALBUM DE FOTOS (1)
RECORDEM AMB MIRADA ARBUCIENCA:
DIADA 2013 La Cadena humana
DIADA 2012 La primera gran concentració convocada per l'ANC

ACTES PREVIS A L'11 DE SETEMBRE A ARBÚCIES 

Durant la setmana prèvia a la diada molts arbuciencs han participat a actes commemoratius de  l'11 de setembre. Tot seguit us n'oferim unes imatges.



1. EL trio Guirigall. 2. La participació del grups de catifaires arbuciencs en la confecció d'una catifa de flors al saló Sant jordi de la Generalitat. 3. Francesc Riberta "Titot" presentant el llibre "L'assassinat de Guillem de Berguedà" (hi surten personatges del Castell de Montsoriu). 
4/5 Marxa de Torxes. 6. Concert HOMENATEG A OVIDI MONTLLOR amb Jaume Calatayud i Vicente Monera en el marc del Correllengua 2015. 

ESTELADA A MONTSORIU

El diumenge dia 6 de setembre va aparèixer una estelada a la Torre de  l'Homenatge del Castell de Montsoriu penjat per un escamot no identificat però que recorda uns fets dels anys 70 on un grup va penjar una senyera al mateix indret. 

Tot seguit teniu una foto de quan el país funcionava en blan i negre i altres actuals.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada