30/9/14

ARBÚCIES OMPLE LA PLAÇA DE LA VILA AMB CANTS DE VOLEM VOTAR I INDEPENDÈNCIA

Més de mig miler de persones han respost a la crida d'Ara és l'hora omplint la Plaça de la Vila d'Arbúcies de gom a gom a l'empara de l centenari Arbre de la Llibertat. El protagonisme de l'acte l'ha tingut el poble que ha cridat consignes de independència i cants de "volem votar". L'Alcalde i el coordinador territorial de l'ANC han llegit el MANIFEST (CLICA AQUÍ). Al balcó de la Casa de la Vila una pancarta ens recordava POBLE CATALÀ, POBLE SOBIRÀ. Les places d'Arbúcies s'han començat a vestit de groc amb els logos d'urnes i el  SíSí.

Font: Marta Rubio Ajuntamend'Arbúcies

1 comentari:

 1. MANIFEST EN DEFENSA DE LA CONSULTA DEL DIA 9 DE NOVEMBRE
  Avui hem viscut un nou atac a les institucions democràtiques del nostre país. Una nova negativa de l’Estat a la voluntat d’aquest país d’expressar-se a les urnes. Un nou cop de porta a la democràcia.
  Davant d’aquest episodi, els homes i les dones demòcrates d’aquest país expressem el nostre suport ferm a les institucions catalanes que han convocat la consulta per al dia 9 de novembre. Davant d’aquest intent d’emmudir-nos, la societat catalana diem ben fort: més democràcia.
  El dia 11 de setembre gairebé dos milions de persones vam sortir al carrer per dir que votarem. El 80% de la ciutadania d’aquest país reclama votar. Una amplíssima majoria del Parlament de Catalunya reclama votar. Més del 90% dels ajuntaments d’aquest país ja han deixat molt clar que el 9N votarem.
  Avui comencem la campanya política més gran que s’ha fet mai a Europa, amb cent mil voluntaris que arribaran a totes les cases. Una campanya festiva, il•lusionant, i decidida, que implica tota la ciutadania en la construcció d’un país nou, d’un nou Estat democràtic.
  El Tribunal Constitucional espanyol ens mostra la seva total dependència del poder executiu i posa en evidència el poc respecte que els poders públics espanyols tenen per les regles democràtiques. I encara més important, avui queda clar que no ens trobem davant d’un problema jurídic; el que hi ha sobre la taula és un conflicte polític.
  Així doncs, just avui, decidim posar en marxa aquesta campanya que ens ha de portar fins a les urnes el proper dia 9 de novembre.
  Som davant de la gran oportunitat històrica per començar units un país nou. És la gran oportunitat per resoldre els problemes nacionals i socials que patim i assegurar-nos un país millor per a tothom. Per aconseguir-ho, iniciem la campanya unitària Ara és l’hora.
  Votar és democràcia!
  I el dia 9 de Novembre votarem. I guanyarem
  30 de setembre de 2014
  Campanya unitària “Ara és l’Hora

  ResponElimina