11/5/14

SEGUIM EN CAMPANYA, A SIS MESOS DEL 9N2014

El dimarts passat vam ternir l'Assemblea Territorial ANC-Arbúcies per la independència. Amb els punts:

* Activiats fetes durant el període que ara acaba. Repassant les entrades al web les trobareu il·lustrades.

* Actuacions (anirem informant a mesura que es desenvolupin):
- Campanya: Signa un vot. TEnim de l'ordre de 1900 vots, la majoria d'arbuciencs i arbucienques. Constatem que encara queda molta gent per arribar-hi. Acordem de fer-nos presents en llocs on hi hagi activitats: al poli, a Joanet, places, etc...
- Campanya: El país que volem. Properament farem actes formatius i per a uè tothom pugui exposar el seu pont de vist sobre com vol el país. Convidem a tothom a participar-hi. La nostra zona d'actes és: Arbúcies, Sant Hilari, Breda, Hostalric i Riells. A
- Declara't a Catalunya. Forma part de la campanya A la sobinraia. Es tracta de fer arribar les nostres dades fiscals a l'oficina catalana.
- 11 de setembre. AxI organitzarem autocars. Al matí hi haurà un acte a la plaça de la Vila simultàniament a totes les localitats de Catalunya. Després un grup representatiu anirà al parlament quan es lliurin les signatures oer la independència.

* Eleccions al Secretariat Nacional i Territorial. Informació a assemblea.cat

Imatge dels preparatius de la Festa Major de Joanet, amb presència de l'ANC. Felicitem la iniciativa de penjar una senyera de dalt a baix del campanar de l'església.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada