12/1/14

ARBÚCIES: HEM SUPERAT AMB ÈXIT LA PRIMERA RECOLLIDA MASSIVA D'INSTÀNCIES SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDENCIA


Prova superada. La recollida intensiva a Arbúcies ha esdevingut massiva. Les nostres previsions (i provisions de paperetes) per aquest cap de setmana s'han superat amb escreix, però encara ens queda feina per fer i hi haurà més caps de setmana.

Econòmicament hem quedat una mica coixos donat que la campanya es financia amb els donatius voluntaris, però esperem recuperar números. Informem que entre dissabte i diumenge hem recollit 386,20€

Moltes gràcies a totes les persones voluntàries que ens han acompanyat, també a l'Ajuntament que ens ha donat suport, als associats, col·laboradors, simpatitzants, així com a tothom que ha vingut a signar i que ha confiat en l'ANC per deixar constància de la seva VOluntaT, del seu VOT.

Novament moltes gràcies per compartir el projecte que ens uneix d'aconseguir una Catalunya independent, lliure, nostra i socialment més justa. Si anem SUMANT ho aconseguirem. 

Podeu estan ben segurs que les instàncies estan en bones mans, ben custodiades. Les vostres dades estan sotmeses a la llei de confidencialitat. L'aplicatiu on s'introduiran les dades bàsiques té tots els sistemes de seguretat i més (a Catalunya som pioners en tractament informàtic de dades en votacions)

Quan sigui el moment l'ANC les  presentarà on calgui: al Parlament, als represenants electes. Nosaltres seguirem fent recollides de vots-instància durant les properes setmanes.

Properament donarem les dades oficials, de moment només avancem que aquest cap de setmana hem superat el miler. No diem el nombre exacte perquè encara s'ha de comprovar si  hem de descomptar algú que hagi votat dues vegades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada