22/7/13

CADENA HUMANA VIA CATALANA. INSCRIPCIONS ARBÚCIES ... SEGUIM TREBALLANT-HI

Arbúcies per la Independencia estem treballat per donar informació i el millor servei, dintre les nostres possibilitats, de cares a la participació de la població arbucienca a la Cadena Humana Via cap a la independencia 11s2013. Sortosament la resposta és molt  intensa i ràpida. Anem escoltant propostes i mirem d'incorporar-les (i si no les afegim, almenys les hem sospesat). Hem passat d'organitzar un autocar a tenir-ne 4, i a un cost molt raonable, especialmente si hi ha famílies. Hem buscat solució a les persones que es volen desplaçar amb mitjans propis. Procurem que les persones d'Arbúcies que ho desitgen estiguin en el mateix tram o en trams propers. Posem en contacte persones inscrites amb els responsables de tram en casos de mobilitat reduida d'alguna persona. Mirem de trobar solució a la demanda de samarretes. Veient la demanda, estem gestionant la possibilitat d'un altre autocar.
 
En aquests moments, pel que fa a Arbúcies, us informem:
 
1. Directament del web:
Sabem d'algunes persones que s'han inscrit individualment o fins a 5 directament, però no tenim un recompte total (ara per ara, ens consten entre 9 i 12  persones en diferents llocs).
 
2. Per mitjà d'Arbúcies per la independencia.
* Hi ha 240 persones inscrites que aniran en autocar.  TRAM 550. Recordem que s'ha de pasar a pagar a la GABELLA quan més aviat millor, en tot cas no més tard del 28. El dia 27 hi haurà parada a la plaça després de l'assaig local de cadena, de 7 a 9. (5€/persona)
 
* Hi ha 52 persones inscrites al TRAM 551 
 
* Hi ha 34 persones inscrites al TRAM 552
 
* Hi ha 11 persones inscrites al tram 609 (Girona N)
 
Avui dilluns, tenim una reunió per veure com enfoquem les noves inscripcions, el tema de les samarretes, etc...
 
En els enllaços d'aquest web, altres entrades, i lliscant el cursor avall, trobareu més informació.
Correu: arbucies@assemblea.cat
Llegiu comentaris  de http://tecadarbucies.blogspot.com.es/2013/07/cadena-humana-via-catalana-inscripcions.html

3 comentaris:

  1. Carta adreçada als 240 inscrits en autocar abans del dia 22 de juliol:

    Benvolgut/benvolguda,

    fa uns dies vares fer la preinscripció per sortir d'Arbúcies en autocar i participar a la Cadena Humana de l'11s2013,. Ens plau informar-te que la inscripció està feta i validada. El tram adjundicat 550 També hi haurà grups d'Arbúcies en els trams 550 i 552 (amb gent d'altres municipis). Pots situar-ho mirant el mapa d'aquesta noticia http://tecadarbucies.blogspot.com.es/2013/07/cadena-humana-via-catalana-inscripcions.html

    Prequem que enviis aquest correu a les persones que has inscrit amb tu o que els informis de paraula donat que no tenim tots els correus.
    L'autocar concret i l'horari els sabràs en el moment d'anar a pagar (5€/persona), si és que encara no ho has fet.

    La cadena ha d'estar muntada a les 17:14, però la gent hi hem d'arribar anticipadament i de manera escalonada per evitar col·Lapses de vehicles.

    Si teniu ràdio amb piles porteu-la (o el móbil amb ràdio,...) ja us direm quines emissores es podran sintonitzar si voleu seguir les informacions i discursos.

    A cada autocar hi haurà responsables de l'ANC-Arbúcies per la independencia.

    Quan el responsable de tram del municipi receptor (Vidreres) es posi en contacte amb nosaltres, us ho comunicaré a través s'aquest correu, juntament amb la informació que calgui. REcomanem que de tan en tan, i especialmente quan s'acosti la diada, consulteu el nostre web http://tecadarbucies.blogspot.com

    També us convidem a participar a l'assaig de Cadena a Arbúcies el dia 27 de juliol de 6 a 7 de la tarda. Si teniu mainada us recomanem el carrer camprodon on hi haurà els gegants, però si ni, també farà falta molta gent al Passesig dels Països Catalans. Recordeu dia 27 a les 6 de la tarda.

    Tot seguit us reenviem el correu de la coordinació general: via@assemblea.cat

    Seguirem en contacte

    Moltes gràcies.


    Salut
    Arbúcies per la independència


    ResponElimina
  2. Benvolgut/da,

    Moltes gràcies per haver-te inscrit a la Via Catalana cap a la Independència. Tu i 239 persones més us heu inscrit correctament al tram 550 del municipi Vidreres. El responsable del teu tram es posarà en contacte amb tu per facilitar-te tota la informació del tram i com arribar-hi.

    A la web via.assemblea.cat [1] i a assemblea.cat [2] podràs trobar tota la informació pertinent per a què aquell dia sigui un èxit de tota la societat catalana en el seu camí cap a la llibertat nacional.

    Per afavorir la mobilitat aquell dia amb autocars i vehicles privats i per si vols col·laborar en la preparació de la cadena, posa't en contacte amb la teva assemblea territorial més propera: arbucies@assemblea.cat
    Igualment, per qualsevol altre dubte, posa't en contacte amb via@assemblea.cat o consulta l'apartat de Preguntes Freqüents a la pàgina web de la Via Catalana. Aquí hi trobaràs totes les respostes [3].

    T'ESPEREM EL PROPER ONZE DE SETEMBRE, ARA QUE JA TENS UN LLOC GUARDAT PER A LA HISTòRIA!

    _Ja tens la samarreta oficial de la Via Catalana cap a la Independència? El món ha de veure que som un poble unit cap a la llibertat. Pots trobar-la aquí [4]_

    Us heu acabat d'inscriure a la base de dades que pretén gestionar la cadena humana coneguda com a Via Catalana cap a la Independència, i amb això heu estat incorporats al fitxer per a tractament de dades que per a aquesta finalitat ha creat l'Assemblea Catalana, i també si no us hi heu mostrat en contra, a la pròpia de l'ANC per a les seves finalitats. Alhora, heu fet declaració responsable de que éreu major de 14 anys, i que acceptàveu les condicions d'ús. Si no fos així us prego que envieu un mail a via@assemblea.cat, per tal que us Si heu rebut aquest mail és per raó d'aquesta inscripció que heu fet personalment, i aquest mail és la confirmació, que haurà de ser validada. Si l'heu rebut tot i no haver fet la inscripció és que algú ho ha fet per vosaltres. Us preguem ens ho feu saber a la mateixa adreça indicada. Per altres dubtes, consulteu la nostra política de privacitat: http://via.assemblea.cat/politica-privacitat.html [5].

    ResponElimina
  3. Correu enviat als inscrits a través d'AxI abans del 22 de juliol a la cadena que es desplaçaran en mitjans propis
    Benvolgut/benvolguda,

    ens constes de responsable de la preinscripció d'una colla que vindrà amb cotxe a la Cadena Humana de l'11s2013. Ens plau informa-vos que la inscripció està feta i validada. Adjunto el mapa de la zona, tram 551. També hi haurà grups d'Arbúcies en els trams 550 i 552 (amb gent d'altres municipis).

    Ara podreu fer els vostres plans de com i quan arribar-hi. Previsió (NO DEFINITIVA, però probable):

    A les 3 tallaran el carril en sentit sud i anairà bé que la majoria de la gent que vaig en cotxe estigui aparcat i es desplaci. Si s'és puntual, o s'hauran de caminar més de 500m per carretera, 1000 segons on s'hagi de deixar aparcat el cotxe)
    A les 4 quedarà tallada la NII
    A les 5:14 (17:14) la cadena ha d'estar muntada i será el moment que faran fotos, cants, onades,... durants una mitja hora.
    Esteu alerta de comunicats de posibles canvis o informacions més afinades.

    Si teniu ràdio amb piles porteu-la (o el móbil amb ràdio,...) ja us direm quines emissores es podran sintonitzar si voleu seguir les informacions i discursos.


    Contacte del grup ARBUCIES-cotxes1 correu arbucies@assemblea.cat
    Quan el responsable de tram del municipi receptor (Vidreres) es posi en contacte amb nosaltres, us ho comunicarem a través s'aquest correu, juntament amb la informació que calgui.


    També us convidem a participar a l'assaig de Cadena a Arbúcies el dia 27 de juliol de 6 a 7 de la tarda. Si teniu mainada us recomanem el carrer camprodon on hi haurà els gegants, també farà falta molta gent al Passesig dels Països Catalans.

    Informació Arbúcies per la independencia http://tecadarbucies.blogspot.com.

    Seguirem en contacte

    Moltes gràcies.


    Salut
    Arbúcies per la independència

    ResponElimina