9/7/13

INSCRIPCIONS DE LA POBLACIÓ ARBUCIENCA QUE VULGUI COMPARTIR EL MATEIX TRAM DE LA CADENA


Arbúcies per la Independencia preinscriurà a la CADENA per anar-hi en AUTOCAR a partir de diumenge 14 a la Plaça de la Vila durant el matí d'11 a 13:30.  Entre setmana podreu inscriure-us a La Gabella. També el dimecres 17 després de la xerrada i el dissabte 27 després de l'assaig de cadena.

Si els membres d'una entitat volen inscriure's junts, que un responsable de l'entitat es posi en contacte amb AxI. L'interés de la població ens fa anar més de pressa, de manera que si el dia 17 ja tenim llistats de grups (d'entitats, amistats,...) guanyarem temps per tenir un tram proper adjudicat.

Si algú ja s'ha apuntat per internet (grups de 5 o menys) i vol apuntar-se en grup, pot fer-ho si s'esborra del primer. S'ha de garantir d'anar allà on s'estigui apuntat.

Inscripcions d'1 a 5 persones que es desplacin amb mitjans propis: directament a internet a http://via.assemblea.cat/

Seguirem informant i responen dubtes presencialment, via missatges Fb o email: arbucies@assemblea.cat

1 comentari:

  1. INTERVENCIÓ EN UN DEBAT DEL FACEBBOK

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=539288506120064&set=a.203417609707157.59092.198428810206037&type=1&theater

    Ens agradaría que el debat de Lleida no traiés força al projecte de cadena. Ho diem des d'una territorial que va aportar 5 persones voluntàries a l'acte d'inici de Marxa cap a la independencia 2012. Arguments:1) Lleida no s'ha de sentir menystinguda quan l'any passat va ser punt d'inici de la Marxa. 2) Entenc l'organització que vulgui asegurar un recorreut lineal zones de baixa densitat de població, i la forma de triangle de Cat s'enstreny cap al sud. 3) Em consta que molta gent de BCN i rodalies es desplaça al sud, com gent de les comarques interiors s'han de desplaçar 4) Per on passa la cadena tenen doble feina, logística sobre el territori i de presència. Es podía garantir això amb la cadena més llarga? Hauria estat maco fer una rotllana, però... 5) Entenc que la realitat de la projecció mundial de BCN i els seus monuments s'ahgi tingut en compte, igual que altres ciutats com Figueres , Girona o Tarragona (i que els de Reus no se m'enfadin) 6) Els convençuts hem de ser lliurement i inteligentment disciplinats. La cadena ha de ser contínua. Potser hi haurà aglomeracions en alguns punts, però els nostres adversaris buscaran els punts febles. La nostra fortalesa està en aconseguir que el nostre esperit crític i, en molts, llibertari es reconverteixi en lluita pacífica i coordinada. SOM-HI TOTS I TOTES ON FACI MÉS FALTA, també els de Lleida. Gràcies.

    ResponElimina