28/11/12

JORNADA DEL MOVIMENT OBRER PER LA INDEPENDÈNCIA: 1 DESEMBRE 2012

L’objecte de la 2ª Jornada es debatre les coincidències politiques entre les diferents organitzacions sindicals, les de reivindicació social i el moviment sobiranista, per avançar en la unitat en la lluita per la Independència.

Llistat inicial de les organitzacions que seran convidades:
 • Organitzacions sindicals: CCOO, UGT, CGT, UNIO DE PAGESSOS, INTERSINDICAL-CSC, USOC, STEC, IAC (USTEC, CATAC, CTS), COS, COBAS I ALTRES (IAV. IAI, ..)
 • Moviments Socials: Plataforma Prou retallades, PAH Plataforma Afectats per les Hipoteques, entitats Contra la corrupció en la Sanitat, Sos Racisme, Fundació Andreu Nin. FAVC, CONFAV, etc.

La Sectorial proposa la Creació d’un Fòrum de debat, integrat per sindicats, organitzacions socials i entitats sobiranistes, per analitzar, des d’una òptica sindical i social, els següents temes:
1. Procés de mobilització social fins el Referèndum o Consulta
2. Etapa de transició des de la condició d’autonomia espanyola cap a una República catalana, etapa que es clourà amb l’Assemblea Constituent.
3. NOU ESTAT: Quines propostes presentaran els Sindicats i Moviments Socials a l’Assemblea Constituent, per definir com serà la legislació social i laboral de la República Catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada