16/1/12

PREPARATIUS 12 FEBRER GIRONA: SETMANA 5-12: HISSADA D'ESTELADES, MANIFESTACIÓ , ACTE A L'AUDITORI

Benvolguts/des,

La setmana del 5 al 12 de febrer es portaran a terme a Girona i municipis veïns una sèrie d'actes amb l'objectiu de donar a conèixer què és i quin és l'objectiu de l'Assemblea Nacional Catalana a la ciutadania.

En aquests moments les Assemblees Territorials (AT) estan en fase constituent i/o de presentació a tot el territori amb l'objectiu de que cada poble i ciutat vagi creant xarxa. El procés culminarà el proper 10 de març a Barcelona amb la constitució de l'Assemblea Nacional Catalana.

Per aquest motiu, us informem que properament tots aquells de vosaltres que volgueu col·laborar com a voluntaris us podreu inscriure a través del link que adjuntem i sereu convocats a una reunió informativa la setmana del 23 al 27 de gener.

En breu es concretaran 2 dies, possiblement un a Salt i l'altre a Girona per facilitar l'assistència de tothom.

Si en algun moment us heu plantejat què podeu fer vosaltres pel vostre país, ara és el moment! Podeu treballar amb nosaltres, el dia i lloc que us vagi millor, fent tasques divertides i en contacte amb la gent.

Ajudeu-nos en aquest procés tant important de constitució de d’ANC... Que s’adonin de la força que tenim fent sentir la nostra veu!

Inscriu-te aquí com a voluntari:

arbuciesindependencia@gmail.com

http://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG1nYk8zc0FhOENwSUtIWklGRTdOT0E6MQ

Comissió logística del 12F

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada