25/7/11

ApI REUNIÓ DEL 18 DE JULIOL DE 2011

Informació d'aspectes tractats a la reunió mensual d'ApI. Si en voleu més i rebre les actes senceres, ens ho demaneu a través de tecadarbucies@gmail.com.

* Organització i proposta de manifest per a una celebració unitària de la diada.
* Contactes institucionals amb l'Ajuntament i amb grups polítics locals.
* Propostes per a l'elaboracio d'un full informatiu i falques radiofòniques.
* Lectura del text del Reglament de les Assemblees territorials, especialment l'apartat sobre recursos econòmics.
* Presentació d'una moció al Ple municipal quan hi hagi una proposta unitària a nivell de ANC.
* Assistència a la Coordinadora comarcal de les consultes del 19 de juliol.
* Invitació a l'acte commemoratiu del 2n aniversari de l'inici de les consultes: 18 de setembre a Arenys de Munt.
Acabada la reunió tothom estava d'acord en donar suport a les activitats contra les retallades del servei d'urgències i ambulàncies i fer notar la relació que hi ha amb la dependència d'Espanya. CARTA DIARI EL PUNT AVUI+. DIARI DE GIRONA. Alterglocal

3 comentaris:

  1. Apunts de la reunió de Comarca La Selva Decideix, 19 de juliol del 2011

    Assistents: Caldes de Malavella, Cassà de la Selva, Riudellots de la Selva, Sils, Santa Coloma de Farners, Vilobí d’Onyar, Amer, Arbúcies, Breda i Sant Hilari Sacalm

    * S’informa del plenari de la coordinadora nacional del passat 2 de juliol. Dels diferents graus i ritme de participació en l’ANC segons el territori i segons els pobles. De l’aplec d’Arenys de Munt del 18 de setembre per commerar els 2 anys de la primera consulta. I de les dates dels propers 2 plenaris nacionals a celebrar els propoers 8 d’octubre i 14 de gener. El debat es va centrar en el procés de creació dels nuclis locals de l’ANC i no es va acabar de comentar el plenari, alguns diuen que no han rebut l’acta, per la qual cosa la reenvio. Es donen d’alta nous contactes al grup comarcal.
    * S’explica el funcionament de l’Assemblea Nacional Catalana, amb el Secretariat, la Permanent i els nuclis locals (xxx per la Independència). Es recorda que les inscripcions són individuals. Es debat el paper dels nuclis locals, per debatre els temes, donar un suport logístic, i fer visible l’ANC als pobles. Arbúcies per la Independència explica la seva experiència i aporta documents (els trobareu a sota). Santa Coloma anuncia la presentació de Farners per la Independència el 10 de setembre. Es dabat la conveniència de constituir-nos com a La Selva per la Independència, i es deixa per més endavant. Es veu convenient treballar en el procés d’expansió per assegurar la constitució de nuclis locals abans del comarcal. Es debat també la visulització mediàtica de l’ANC, i es remarca la importància també de la feina i presència a nivell local, i la conveniència de coordinar els actes a nivell comarcal per mantenir una presència als mitjans locals i comarcals, de cara a aquesta tardor abans de la constitució definitiva de l’ANC.
    * Es proposa la propera reunió comarcal el dia, dijous 1 de setembre de 2011, i es demana confirmació de la data als pobles, si us va bé aquest dia o en proposeu un altre.

    ResponElimina
  2. Benvolgudes i benvolguts,

    Arriba un any més la Diada Nacional de Catalunya, jornada per a la memòria de la pèrdua de les nostres llibertats nacionals i per a la reivindicació de llur recuperació.

    Per seguir lluitant i treballant perquè aquesta sigui una de les darreres Diades abans de l'assoliment de la nostra independència, us convoquem a un seguit d'actes per al cap de setmana dels dies 10 i 11.

    Dia 10 al capvespre, al Fossar de les Moreres.

    Dia 10 a la nit, a diversos punts del territori, Marxa de les Torxes.

    Dia 11 durant tot el dia, a l'Arc de Triomf, parada informativa a la Mostra d'Entitats
    (Estand 38 - ANC)
    Us demanem la vostra disponibilitat per poder fer dos torns a l'Arc de Triomf, des de les 10 hores del matí fins a les 20 hores del vespre. Podeu confirmar la vostra assistència com a voluntaris en aquest enllaç:
    http://www.doodle.com/9hx6ukt8649fh4i3

    Dia 11, a la tarda, dins el marc de la Mostra d’Entitats:
    - A la carpa 5, de 17:30 a 18:00: PRESENTACIÓ DE L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA, amb l'Àngels Folch i en Miquel Strubell.
    - A la carpa 3, de 17:45 a 18:45: DEBAT SOBRE 'ELS PROJECTES, LES ACCIONS', amb la participació d'en Pere Pugès i Dorca.

    Dia 11 a la tarda, a la Plaça Urquinaona, manifestació unitària sota el lema 'Som una Nació. Volem Estat propi'.
    El Secretariat nacional proposa que totes les assemblees territorials, constituïdes o en fase de constitució, convoquin els seus membres en un punt concret proper a l’encapçalament de la manifestació unitària (plaça d’Urquinaona) i portin una pancarta amb el nom de la seva assemblea 'municipi per la independència' (des de la comissió d’Organització del Secretariat se n’han demanat per a diversos municipis, per garantir la unitat de disseny). Els qui no tingueu assemblea constituïda us demanem que us integreu al grup de l’assemblea que us sigui més propera. A la parada del passeig de Sant Joan trobareu samarretes de l’ANC que poden ajudar a incrementar l’efecte de la nostra presència a la manifestació. En tot cas, penseu que es tracta de començar a fer-nos visibles en actes unitaris però des de la modèstia que hem de tenir en una etapa constituent com en la que estem.

    Els qui vulgueu assistir a les manifestacions previstes en d’altres capitals catalanes, us demanem que us poseu en contacte amb els responsables de l’ANC al vostre territori per conèixer els detalls.

    Finalment, us adjuntem el text de la convocatòria a la manifestació unitària de la tarda a Barcelona, que trobareu a l'arxiu annex.

    Visca Catalunya lliure!

    ResponElimina