19/1/10

ADHESIO

LA TECA d'Arbúcies, en assemblea celebrada el 18 de gener, ens adherim al document de Vilamajor Decideix perquè, recull sintèticament i clara la visió que compartim. Tots podem dir la nostra amb matisos, però hem de trobar un document comú que prengui força i aplegui a tots vers propers plenaris.

PUNTS
1er Totes les plataformes han de continuar la tasca, que no finalitza celebrant la Consulta Popular sinó aconseguint el darrer objectiu, que no és altre que aconseguir la convocatòria d'un referèndum vinculant sobre la Independència de la nostra Nació.

2on Des d'aquest moment la responsabilitat de totes les feines de la Coordinadora Nacional han d' ésser assumides per membres elegits dins totes les plataformes constituïdes. Indistintament les que ja han fet les Consultes com les que no les han celebrat encara. Tenint especial cura en cooperar i col·laborar amb totes les Consultes que encara s'han de realitzar i d'engrescar als pobles i ciutats que encara no s'han constituït en Plataformes.

3er Agraïm a tots els companys que fins ara han assumit aquestes responsabilitats, i els demanem que continuïn treballant en qualitat d'assessors. Mai no els podrem estar suficientment agraïts , perquè són els artífexs reals del que hem aconseguit fins ara, però ens cal tenir al capdavant a companys amb les mans lliures.

4rt El marc on resideix tota la capacitat de decisió ha de ser El Plenari constituït per tots els ciutadans integrats a totes les Plataformes dels pobles, viles i ciutats d'arreu de la Nació Catalana.

5er Constitució i nomenament de una Comissió Permanent sortida del Plenari que tindrà com a missió el control del Moviment per desenvolupar totes les tasques necessàries per arribar al Referèndum vinculant a tota la Nació.

VISCA CATALUNYA

2 comentaris:

  1. Aportacions de Sort Decideix

    En general ens sembla correcta la proposta de Vilamajor Decideix, en la mesura que recull el que sembla el sentiment majoritari. Pero voldriem afegir una reflexió o matís pel que fa al punt 3er:

    Hem de ser conscients que al capdavant del moviment necessitem que hi hagi la gent més capacitada, amb més coneixements i experiència, no pas com a dirigents sinó com a portaveus i com a assessors de les comissions locals. Creiem que això és justament el que estan fent molts dels actuals membres de la Coordinadora Nacional, i ho estan fent d'una manera difícil de millorar, per tant és un capital que tenim i és arriscat voler-los rellevar tots de cop. Però sí que hem d'exigir autocrítica, i per tant aquells que des de llocs de representació de la Coordinadora Nacional o de coordinadores locals o comarcals estiguin fent proclames o manifestacions o adhesions en favor d'algun partit, o bé fent públicament acusacions contra algun partit, han de ser autocrítics i deixar el seu lloc a persones més neutres, per seriositat i perquè ens hi juguem la participació a les consultes que encara s'han de fer.
    Si us plau, que cadascú s'afiliï al partit que vulgui i opini públicament el que vulgui sobre els altres parits, però si us plau, al menys espereu-vos a què s'hagin fet totes les consultes locals. Si la gent que pretenem que voti a les consultes, tant si han de votar Sí com No, identifiquen els promotors de la consulta amb un o altre partit, o amb posicions clarament contràries a la seva opció política, el més probable és que no viguin a votar. I perdoneu per dir aquesta obvietat aquí.

    I pel que fa al punt 5è, només matisar que l'expressió "tindrà com a missió el control del Moviment" no sona molt bé, seria més coherent dir "liderar", dinamitzar, representar el moviment [... per arribar al referèndum vinculant...].

    ResponElimina