27/11/09

TAULA RODONA A ARBÚCIES AMB JOSEP CRUANYES I REPRESENTANTS POLÍTICS

El dijous, a l'Hotel d'Entitats "Escoles Velles" un nombrós públic va assistir a la taula rodona sobre el "Referendum sobre la independència del 13D". Montse Duran, portaveu de la TECA, va presentar el convidat Josep Cruanyes, president de la Comissió per la dignitat i membre de la Comissió Electoral Nacional que estableix els PROCEDIMENTS a seguir el 13D segons CRITERIS RIGOROSOS . Cruanyes va argumentar que estem davant d'una Consulta plenament LEGÍTIMA, impulsada per entitats i que no s'hi poden posar límits perquè no seria democràtic. Amb la consulta els catalans simplement DEFENSEM EL NOSTRE DRET A EXPRESSAR-NOS sobre un tema concret. Els pobles que promocionen la consulta són una col·Lectivitat que volen donar la seva opinió. Amb la consulta s'inicia un procés on diem que ningú ens pot prendre el nostre futur.
Tot seguit En Quim Vall·llosera va prendre la paraula com a portaveu de la TECA i presentar els representants dels grups polítics que estaven a la taula: David Merino (IA), Josep Salomó (CiU), Jaume Salmeron (EPA), Roger Zamorano (ERC) i Edmon Ribatallada (CUPA). Tots van coincidir en fomentar la participació, l'important és anar a votar, aprofitar aquesta oportunitat sobre aquest tema expressat en forma de pregunta: Està d'acod que la Nació Catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?"
Els grups polítics es van comprometre en fer un comunicat conjunt convidant a la participació i orientant-lo, en general, cap a responsdre Sí.

Tota la població empadronada a Arbúcies major de 16 anys està convidada a votar el 13D.
El lloc de les votacions serà l'habitual des de l'inici de la democràcia: el CEIP Dr.Carulla de 9 del matí a 9 del vespre.

1 comentari: