14/10/09

Benvinguda

Benvingut / Benvinguda
Avui 13 d'octubre de 2009 s'ha aprovat en reunió de la TECA obrir un espai web per anar informant del procés d'organització de la CONSULTA POPULAR PER A LA INDEPENDÈNCIA de Catalunya seguit el model d'Arenys de Munt del dia 13 de setembre de 2009. ADREÇA WEB http://www.coc130909.org/.
Poden formar part de la TECA totes les entitats cíviques de la vila, col·lectius interessats i també persones a títol individual.
El proper 23 d'octubre es farà la propera reunió. Seguirem informant.

2 comentaris:

  1. 3 preguntes sobre les quals crec que hem de reflexionar i que no es van exposar a la primera reunió:

    1.- Quin és l'objectiu de la consulta a Arbúcies?

    2.- Que hi feien els representants de tots els partits a la renió de la TECA?

    3.- Perquè s'ha de convocar el mateix dia i de la mateixa forma que les altres consultes?
    Aquesta pregunta aniria lligada amb la primera.

    4.- Perquè ens preocupem tant de les conseqüències legals si simplement és una consulta sense cap valor jurídic?

    ResponElimina
  2. 1. L'objectiu ja està penjat a la notícia següent i és compartit a partir de la tasca (i l'atreviment) de la gent d'Arenys de Munt.

    2. La resposta l'hauràs de buscar perguntant-ho un per un a cada un d'ells. La Teca està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes, les impulsores són persones d'entitats cíviques, hi poden donsr suport totes les entitats cíviques arbucienques que vuiguin que vulguin compartir l'objectiu.
    Ja es va dir que la TECA no fa política partidista. Impulsem la consulta com a ciutadans afectats per les decisions polítiques.

    3. La proposta es afegir-nos a una moguda que es fa a nivell nacional. Arenys de Munt va ser el desencadenant. Si nosaltres haguéssim sigut els primers podia haver anat segons com ho haguéssim organitzat. No és aquest el cas. Per això l'objectiu és còpia literal del document de la coordinació que s'ha encetat a nivell de les poblacions interessades.

    4. No té valor jurídic, però pot tenir ressó a nivell de mitjans de comunicació i pot afectaqr a decisions de partits que s'han adormit en el poder. S'ha de fer seriosament i honesta. Sí que es veritat, però, que hi ha hagut amenaces d'inhabilitació de regidors i càrrecs públics si actuaven com a tals en la consulta. Però poden participar-ne a nivell personal.
    ¿APM?

    ResponElimina