27/2/15

SUPORT AL JUTGE SANTIAGO VIDAL

L'Assemblea Territorial de l'ANC Abúcies per la independència està donont suport al Jutge Vidal des dels inicis de la campanya quan va començar l'expedient sancionador.

A més de signar el manifest vam posar-nos en contacte directament amb ell per demanar-li que vingués a Arbúcies a fer una conferència. Ben disposat, no ha estat possible per qüestions d'agenda, però seguim en contacte per quan tingui un forat. 

No han fet cas dels arguments democràtics exposats al que moltes persones i col·lectius vam signat en el seu moment: MANIFEST DE SUPORT AL JUTGE SANTIAGO 
VIDAL: 
Els/les sota signants, d'ARBÚCIES PER LA INDEPENDÈNCIA, expressen el seu suport i reconeixement a Santiago Vidal, per la llarga i exemplar trajectòria professional com a magistrat dels jutjats i tribunals a Catalunya i al servei de la ciutadania. Es per això que es dirigeixen al Consejo General del Poder Judicial per tal d’exigir el tancament i arxiu de l’expedient disciplinari que es segueix contra ell, com a represàlia per la seva contribució publica, al marge de la seva activitat professional i en l’exercici del dret a la llibertat d’expressió, en el moviment sobiranista de Catalunya. Exigim que els membres del Consejo General del Poder Judicial creguin en una societat democràtica on cap persona pot veure’s perseguida i sancionada per les seves idees, i per tant, abandonin la via de l’expedient disciplinari contra el Magistrat Santiago Vidal.

Notícia de Vilaweb de 27/07/2015: AQUÍ

24/2/15

ACTE DE L'ANC DEL 27 DE FEBRER DE 2015 A CORNELLÀ

Acte Divendres 27 de febrer de 2015
L'Assemblea Nacional Catalana et convida a participar el proper divendres, 27 de febrer, a les 20h, a la Fira de Cornellà (C. Tirso de Molina, 34, Cornellà de Llobregat), a l'acte de presentació del Pla d'Actuació de l'ANC, estructurat a l'entorn de tres grans eixos:
 Incidència  política, 
Incidència  social  i 
Mobilització  social
En l'acte es faran públiques les grans propostes d'actuació de l'ANC durant els propers mesos, així com el posicionament de l'Assemblea davant del proper calendari polític i que començarem amb la campanya "Els ajuntaments per la independència".  
Per guanyar el 27S, l’Assemblea ha de tornar a liderar el procés de forma decidida i ferma. Liderar a través de la il·lusió i el convenciment. Liderar a través de propostes i accions. Liderar a través d’un missatge clar i contundent.
27F-27S. Comencem! 
Inscripció prèvia
Necessitem, però, que per raons de seguretat i d'aforament del recinte us hi inscriviu prèviament mitjançat aquest formulari 
L’aforament està limitat a 2.000 persones, el formulari es tancarà un cop assolit aquest nombre d’assistents