31/12/13

11 i 12 DE GENER 2014. SIGNA UN VOT PER IMPULSAR LA CONSULTA PER LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

Després de la cadena humana hem  de continuar empenyent per superar entrebancs i dificultats.  
El cap de setmana del 18 i 19 de gener  Arbúcies recorda els 300 anys d'un fet històric de valentia i coratge per preservar la nació catalana. .
El cap de setmana de l'11 i 12 de gener som cridats a fer un gest també valent, i a més pacífic i democràtic per avançar cap la independència.
Si encara no has signat, informa't i veuràs l'eficàcia del teu gest sumat massivament.
Si ja has firmat, t'agrairem que ens ajudis a difondre l'acció en el teu entorn familiar, amistas, entitats, xarxes socials, etc...
NOTÍCIA I VIDEO INFORMATIU (30')
ENLLAÇ A L'ESPOT COMARCA LA SELVA

VIDEO DIBUIXOS ANIMATS 

VIDEOS DE LES COMUNICACIONS DE LES JORNADES "ESPANYA CONTRA CATALUNYA" (IEC, INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS)

25/12/13

CAP DE SETMANA DE RECOLLIDA INTENSIVA "SIGNA UN VOT" 11 I 12 DE GENER DE 2014

CLICA A SOBRE PER ANAR AL VIDEO 
Ja vam informar que després de la cadena humana impulsàvem la campanya Signa un vot.
Moltes persones ja han signat. L'ANC custodia les instàncies i manté el secret de dades. Moltes gràcies, perquè cada signatura ens dona més força davant els representants electes i quan convingui davant la comunitat internacional.
Cal continuar amb la campanya amb les persones que encara no han signat i donen suport a l'autodeterminació?  Doncs  SÍ.
CiU, ERC, ICV, CUP han acordat data i pregunta per a fer la consulta. L'ANC hi dóna suport, però som conscients que encara no s'ha fet cap convocatòria. Tampoc sabem quina estratègia acabarà aplicant el govern central a mesura que passin els dies i es vagin complint els terminis. Per això continuem amb la campanya de recollida d'instàncies exercint el DRET DE PETICIÓ, donant el nostre VOT SIGNANT PER LA INDEPENDÈNCIA. I l'ANC convoca a les Territorials per dedicar el  cap de setmana de 11 i 12 de gener de 2014 a fer una recollida intensa de VOTS.
Al costat teniu un programa de TVlocal que en 30' ens ho explica detalladament.

AVUI RECORDEM EL 80è ANIVERSARI DE LA MORT DE FRANCESC MACIÀ. SEGUIM LLUITANT EN MEMÒRIA DE TOTHOM QUI ENS HA PRECEDIT EN AQUESTA CAUSA CATALANA QUE ÉS LA CAUSA PER LA LLIBERTAT, LA JUSTÍCIA I LA PAU ENTRE POBLES I PERSONES.
Biografia Sàpiens.